24. maj 2016 

Vinderne af Heat 7 er fundet

Endnu et heat er af Test en Elcykel er slut. Se hvem de heldige vindere er her.

Stort tillykke til de 32 vindere! 

Find inspiration til din cykeltur på Facebook

 

Test en Elcykel er nu på Facebook. Her kan du møde andre, der lige som dig prøver at gøre det til en god vane at cykle på arbejde. ’Synes godt om’ og få god inspiration til en hverdag på cykel.

Facebook-konkurrencer

Test en Elcykel afholder særlige Facebook-konkurrencer for jer, der forsætter med at tracke jeres cykelture efter prøveperioden er slut. Hvis du ’Synes godt om’ siden, får du løbende information om konkurrencerne.


Test en Elcykel på Facebook

Elcyklen giver god motion

P4-radiovært Monica Krog-Meyer cykler 13 km til og fra arbejde uden at få sved på panden. Hun har gennem 'Test en elcykel' lånt en elcykel kvit og frit i tre måneder. 

Se i tv-indslaget, hvad cykelturene har betydet for Monicas fedtprocent, og om hun nu selv vil investere i en elcykel. 

 

Træd til og vind en økologisk måltidskasse fra Aarstiderne


Test en elcykel udlodder en præmie til den person, der har kørt længst, og en præmie til den person, der har haft flest cykeldage i løbet af testperioden. 

Der er to præmier på spil i hver kommune eller hospital. Præmien er en måltidskasse fra Aarstiderne. Så slipper du for at handle på vej hjem i tre dage. 

Aarstiderne giver desuden en kogebogen 'Aarstidernes Køkkenhave' til den testperson, der har haft flest cykeldage på elcyklen. Se hvordan du ligger på ranglisten her.

Konkurrencen for Heat 3 slutter officielt den 30. december 2014. Vinderne får direkte besked fra deres lokale kommune eller hospital den 5. januar 2015. 

Bilist?

Kører du til og fra arbejde i bil hver dag? Har du lovet dig selv at få noget mere motion, eller er du træt af at holde i kø? Så har du nu mulighed for at teste en elcykel i 3 måneder og prøve livet i overhalingsbanen og få en flyvende start på en sundere hverdag.

 

Læs mere om fordelene ved elcyklen og om kampagnen "Test en elcykel"

Et godt tilbud til din virksomhed: Vi har elcyklerne - har I bilisterne?

Aktive medarbejdere er sunde medarbejdere, og sundere medarbejdere har færre sygedage. Giv jeres medarbejdere mulighed for at få en mere aktiv hverdag ved at deltage i "Test en elcykel". Det er ganske gratis!

 

Læs mere om fordelene ved at din virksomhed er med her!

Hvordan fungerer en el-cykel?

En el-cykel fungerer som en almindelig cykel bortset fra, at en lille elmotor indbygget i for– eller baghjulet hjælper til, når pedalerne bevæges. Energien til el-motoren kommer fra elcyklens opladelige batteri. Når cyklen kører 25 km/t slår motoren fra.

Statistik

1527
Tilmeldte personer
884818
Km kørt i alt