24. august 2016

Tillykke til vinderne af sidste heat!

Så er de sidste kilometer i Test en Elcykel blevet tracket - og vinderne af Heat 8 er fundet. Se dem her

 

Kampagnen er slut og de sidste el-cykler er lånt ud. Nu arbejder projektets partnere for at samle resultaterne sammen og finde ud af, hvordan lånet af el-cyklen har påvirket deltagernes måde at transportere sig på. Vi er spændte på resultatet, som vi selvfølgelig deler her på siden, så snart de er klar. Indtil da - god vind på cykelstierne derude - og følg med på vores Facebook-side 

 

15. juli 2016 

Sidste heat er i fuld gang 

Så er det 8. og sidste heat i Test en Elcykel igang. 

Partnerne bag kampagnen, der tæller 8 kommuner og 8 hospitaler i Region hvoedstaden, er spændte på at finde ud af, hvilken effekt udlånet af elcykler har haft for testpersonernes transport og for klimaet. Det forventer vi at kunne fortælle mere om i september måned.

I Test en Elcykel har i alt 1.700 personer skiftet bilen ud med en elcykel i tre måneder. 

Du kan læse mere om testpersonernes erfaringer med projektet her og på vores Facebook-side.

Find inspiration til din cykeltur på Facebook

 

Test en Elcykel er nu på Facebook. Her kan du møde andre, der lige som dig prøver at gøre det til en god vane at cykle på arbejde. ’Synes godt om’ og få god inspiration til en hverdag på cykel.

Facebook-konkurrencer

Test en Elcykel afholder særlige Facebook-konkurrencer for jer, der forsætter med at tracke jeres cykelture efter prøveperioden er slut. Hvis du ’Synes godt om’ siden, får du løbende information om konkurrencerne.


Test en Elcykel på Facebook

Elcyklen giver god motion

P4-radiovært Monica Krog-Meyer cykler 13 km til og fra arbejde uden at få sved på panden. Hun har gennem 'Test en elcykel' lånt en elcykel kvit og frit i tre måneder. 

Se i tv-indslaget, hvad cykelturene har betydet for Monicas fedtprocent, og om hun nu selv vil investere i en elcykel. 

 

Træd til og vind en økologisk måltidskasse fra Aarstiderne


Test en elcykel udlodder en præmie til den person, der har kørt længst, og en præmie til den person, der har haft flest cykeldage i løbet af testperioden. 

Der er to præmier på spil i hver kommune eller hospital. Præmien er en måltidskasse fra Aarstiderne. Så slipper du for at handle på vej hjem i tre dage. 

Aarstiderne giver desuden en kogebogen 'Aarstidernes Køkkenhave' til den testperson, der har haft flest cykeldage på elcyklen. Se hvordan du ligger på ranglisten her.

Konkurrencen for Heat 3 slutter officielt den 30. december 2014. Vinderne får direkte besked fra deres lokale kommune eller hospital den 5. januar 2015. 

Bilist?

Kører du til og fra arbejde i bil hver dag? Har du lovet dig selv at få noget mere motion, eller er du træt af at holde i kø? Så har du nu mulighed for at teste en elcykel i 3 måneder og prøve livet i overhalingsbanen og få en flyvende start på en sundere hverdag.

 

Læs mere om fordelene ved elcyklen og om kampagnen "Test en elcykel"

Et godt tilbud til din virksomhed: Vi har elcyklerne - har I bilisterne?

Aktive medarbejdere er sunde medarbejdere, og sundere medarbejdere har færre sygedage. Giv jeres medarbejdere mulighed for at få en mere aktiv hverdag ved at deltage i "Test en elcykel". Det er ganske gratis!

 

Læs mere om fordelene ved at din virksomhed er med her!

Hvordan fungerer en el-cykel?

En el-cykel fungerer som en almindelig cykel bortset fra, at en lille elmotor indbygget i for– eller baghjulet hjælper til, når pedalerne bevæges. Energien til el-motoren kommer fra elcyklens opladelige batteri. Når cyklen kører 25 km/t slår motoren fra.

Statistik

1544
Tilmeldte personer
994981
Km kørt i alt