Konkurrence

Alle deltagere i "Test en elcykel" tracker deres ture på elcykel med en smartphone-app kaldet "ONtheMOVE". Turene kan ses på kortet herunder.

 

Testkørerne konkurrerer om, hvem der cykler længst, og hvem der har haft flest cykeldage. Se ranglisten herunder. Se beskrivelse af konkurrence og præmier under kortet.

 

Er du deltager i "Test en elcykel" kan du hente app'en her! 

Præmier på spil!
 

Som deltager i "Test en el-cykel" forpligter du dig til at tracke alle dine elcykelture med en app kaldet "ONtheMOVE". 

Alle de trackede ture sendes automatisk ind på denne kampagneside, hvor turen i anonymiseret form kan ses på ovenstående kort. Hvis du logger ind med din e-mail og dit tilsendte kodeord til app'en, kan du se dine egne ture på kortet. 

Efter hvert heat, eller testperiode, belønner vi de cyklister, der har tracket haft flest cykeldage eller som har kørt flest kilometer på elcyklen. Der er to præmier til hvert af de deltagende hospitaler og kommuner. I hvert heat er der altså 32 præmier på spil.
 

Hvad kan testpersoner vinde?

Vinder du konkurrencen i Test en Elcykel kan du vælge én af følgende to præmier fra Aarstiderne:

 

1. Måltidskasse  til med aftensmad til 2 personer i 3 dage  med ekstra kød og fisk 


2. Måltidskasse med aftensmad til 4 personer i 3 dage 

 

Måltidskasserne 'Livretter' indeholder alt, hvad du behøver til at lave tre velsmagende måltider, nemlig årstidens grøntsager, gode, økologiske kolonialvarer og frisk kød. Kassen indeholder desuden tre nemme opskrifter på mad, der tager ca. 45 minutter at tilberede.  

Spurt-præmier

Aarstiderne giver ekstra spurt-præmier til de to personer, der har henholdsvis kørt flest kilometer og har haft flest cykeldage på elcyklen i det samlede heat. Præmien er kogebogen 'Aarstidernes Køkkenhave'.


Præmier på spil til dig, der fortsætter med at tracke

Efter endt testperiode kan du som testperson blive ved med at tracke dine cykelture til arbejde. Hver 3. måned trækker vi lod blandt alle de, der stadig tracker cykelture. Præmien er en en måltidskasse fra Aarstiderne. Læs mere om præmien herover. 
 

Konkurrenceregler

I hvert heat er der to præmier til hver kommune og hvert hospital. 

Vinderne er de to testpersoner, der har enten 1) tracket flest km eller 2) tracket flest cykeldage. 

 

Den person, der har kørt længst vinder automatisk præmien for flest kørte kilometre. Man kan ikke vinde to præmier, selvom man også har kørt flest dage. Præmien for flest cykeldage går derfor til den person, der har haft næst flest cykeldage. 

 

Ture, der ikke bliver tracket pga. tekniske fejl, kan ikke blive registreret manuelt og går derved ”tabt”. Deltagere, der ikke kan tracke med app’en deltager ikke i konkurrencen.

 

Alle testpersonens cykelture må trackes.

Vinderne findes på konkurrencens sidste dag (dato for slut tracking - se i tabellen ovenfor) kl. 24.00. Vinderne får direkte besked af den lokale kontaktperson.

 

Husk at præmien er skattepligtig.
 

Heats

Som deltager i "Test en elcykel" er du med i et såkaldt heat á 3 måneders varighed. Da der skal være tid til at aflevere cyklen tilbage, servicere cyklen og udlevere dem igen, stopper tracking-konkurrencen før selve heatet. Konkurrence perioderne er følgende: